marko12123 je napisao:Posto se testiram s vremena na vreme na VMA i tamo sam radio testove sluha meni su rekli da cujem i zvukove koje ne bih trebao da cujem.![]()
Jedino je steta sto nemam para za hi-fi sistem koji moze da isprati moje usi
zika je napisao:Jedna činjenica: Naša deca će, baš zbog slušalica, loudness-war-a i sličnog, imati daleko kraći "slušni vek" od nas... No, mi smo krivi...
zika je napisao:Na takvim svadbama, nikad, nisam bio...
marko12123 je napisao:Posto se testiram s vremena na vreme na VMA i tamo sam radio testove sluha meni su rekli da cujem i zvukove koje ne bih trebao da cujem.![]()
Pelac je napisao:zika je napisao:Jedna činjenica: Naša deca će, baš zbog slušalica, loudness-war-a i sličnog, imati daleko kraći "slušni vek" od nas... No, mi smo krivi...
Slazem se sa ovim, ali ima i gorih stvari - svadbe
Bio sam na nekoj svadbi u istocnoj Srbiji nedavno, ono je bilo cisto silovanje slusnog aparata, znaci ozvuceni duvaci koji cepaju po usima i bas koji pomera escajg po stolu, kriminal, bukvalno, srecom bilo je jos prostorija koje su bile odvojene i nepokrivene ozvucenjem.
Gledam onu decu kako igraju ispred zvucnika i razmisljam sta ce oni cuti za 20-30 godina...
... a u tom kraju, na svadbu se ide bukvalnmo svaki vikend tokom leta
Willi Studer je napisao:Šta fali vlaškim svadbama? Ja jedva čekam da idem na sledeću, to je bolji trans nego Goa.
зеоН_РидерWilli Studer je napisao:marko12123 je napisao:Posto se testiram s vremena na vreme na VMA i tamo sam radio testove sluha meni su rekli da cujem i zvukove koje ne bih trebao da cujem.![]()
Da nisu možda glasovi koje ne bi trebalo da čuješ?
marko12123 je napisao:Willi Studer je napisao:marko12123 je napisao:Posto se testiram s vremena na vreme na VMA i tamo sam radio testove sluha meni su rekli da cujem i zvukove koje ne bih trebao da cujem.![]()
Samo zvukovi kao sto sam i napisao. Tu i tamo po neka glupost ali to uglavnom filtriram...
Willi Studer je napisao:marko12123 je napisao:Posto se testiram s vremena na vreme na VMA i tamo sam radio testove sluha meni su rekli da cujem i zvukove koje ne bih trebao da cujem.![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost