Creative vs Asus

Forum za zvučne kartice, kompjuterske zvučnike, rekordere i sav PC hardware...

Re: Creative vs Asus

Postod gnu » Uto Mar 09, 2010 9:20 pm

Koristim Microlab Solo 6 c, dakle nešto samo malo bolje od 2.1 sistema. Ti zvučnici koliko - toliko mogu da prikažu razliku u izvoru. Npr, meni Audigy bolje zvuči od Realtek HD audio, integrisane na Gigabyte ploči.
Korisnikov avatar
gnu
Member

Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 3:49 pm

Reklama

Blu-ray Shop

Postod nikk18adsl » Uto Mar 09, 2010 10:05 pm

Ako mozes nabaci na solo6 neku stereo karticu. Slusao sam solo2 na audigy2 (kod prijatelja), a kuci za PC koristim M-Audio Audiophile 2496, isto na solo2. Razlika je velika, jednostavno, sa audigy ne izvlacis ni blizu maksimuma iz zvucnika. Da li bi sa DS bio neki napredak, verovatno da, ali opet, tek sa stereo karticom cujes vecu razliku.
Znam da su polovne stereo kartice kod nas nazalost retke, a ja pa imam taj obicaj da :blah o njima, pa me onda ljudi pitaju gde da je nadjem kad je nema...Jesu redje, ali pojavi se poneka dobra prilika, a to ne treba propustati, pogotovo ako imas solo seriju ili neki hi-fi, a muziku slusas preko PC-a. Ja slabo koristim karticu za hi-fi, vise volim diskice :facehearts
Pain makes me stronger
Korisnikov avatar
nikk18adsl
Audiofil

Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 2:19 am

Postod gnu » Uto Mar 09, 2010 10:30 pm

Zapravo sam tako nekako i mislio, ali reko ajde da pitam-ne skitam :lol: . Kupiću, dakle, stereo karticu, tim pre što Microlaba nameravam da zamenim nekim entry hi-fi sistemom :wave2 .
Korisnikov avatar
gnu
Member

Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 3:49 pm

Prethodni

Povratak na PC & Hi-Fi